EN
Όλες οι κατηγορίες

Νεα

Αρχική σελίδα>Νεα

[Καλά Νέα] Ξεκίνησε επίσημα το Έργο Συντήρησης Επενδυτικής Εταιρείας Νερού Βρύσης Νέας Περιοχής HNAC Maoming Binhai

Χρόνος: 2020-12-18 Προβολές: 283

Το έργο ύδρευσης της Νέας Περιοχής Maoming Binhai επενδύθηκε και κατασκευάστηκε από την Maoming Binhai New Area Urban Investment and Development Co., Ltd. και τον γενικό ανάδοχο EPC του Maoming Project Department of China Railway Seventh Bureau Xi'an Company. Η HNAC παρείχε όλο τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, τις πλατφόρμες λογισμικού και τις υπηρεσίες υποστήριξης εξοπλισμού για το έργο. Κάτι που έχει σπάσει το ρεκόρ του συντομότερου χρόνου κατασκευής για παρόμοια έργα.

1

[Το HNAC φτάνει σε μεγάλο επίτευγμα] Το έργο Guangdong Maoming Binhai New Area Water Plant έσπασε το ρεκόρ του συντομότερου χρόνου κατασκευής για παρόμοια έργα στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ

Είτε ταξιδεύετε χιλιάδες μίλια στην τοποθεσία του έργου κατά τη διάρκεια της επιδημίας για να εξασφαλίσετε την πρόοδο του έργου είτε συντονίζοντας το εύλογο χρονοδιάγραμμα του πελάτη για την ολοκλήρωση της αποστολής νερού κατά τη διαδικασία κατασκευής, ο επαγγελματισμός και η αυστηρότητα της τεχνικής ομάδας του έργου HNAC έχουν κέρδισε ομόφωνους επαίνους από τους πελάτες. Κατά τη διάρκεια της περιόδου, ο πελάτης επιθεώρησε τις έξυπνες δυνατότητες υπηρεσιών διαχείρισης λειτουργίας και συντήρησης της εταιρείας, αναγνώρισε ιδιαίτερα το επίπεδο τεχνολογίας και διαχείρισης της εταιρείας και υπέγραψε σύμβαση συντήρησης έργου για περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας.

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά και την κλίμακα του έργου, η εταιρεία ίδρυσε το τμήμα έργου Maoming Binhai New Area Tap Water της HNAC Technology, εξοπλισμένο με διευθυντές έργων, μηχανικούς συντήρησης εξοπλισμού και μηχανικούς τεχνικής κατάρτισης για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης για τον εξοπλισμό του έργου και την παροχή καθαρού νερού σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας των λυμάτων σε τακτική βάση των υπηρεσιών επεξεργασίας νερού. Ταυτόχρονα, η HNAC παρείχε τεχνική εκπαίδευση στο αρμόδιο προσωπικό του ιδιοκτήτη και συνεργάστηκε με πελάτες για την κατασκευή του εργοστασίου νερού Binhai New Area σε μια επιχείρηση παροχής νερού αναφοράς στο Maoming.

图片 2 副本

Το πρωί της 14ης Δεκεμβρίου, η τελετή έναρξης του μαθήματος τεχνικής κατάρτισης με στόχο τη βελτίωση του επαγγελματικού επιπέδου του σχετικού προσωπικού ως μέρος της τρέχουσας υπηρεσίας συντήρησης πραγματοποιήθηκε στη Maoming Binhai New Area Water Investment Co., Ltd. (εφεξής καλούμενη ως «Εταιρεία Επενδύσεων Νερού»). Ο Yang Houde, γενικός διευθυντής της επενδυτικής εταιρείας, ο Wu Xiaofang, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του τμήματος έξυπνης λειτουργίας και συντήρησης της HNAC και ο Li Donglin, βοηθός γενικός διευθυντής του τμήματος εξοικονόμησης νερού, παρευρέθηκαν στη δραστηριότητα. Της τελετής προήδρευσε ο Cai Tingting, Διευθυντής του Τμήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης της Water Investment Corporation.

图片 3 副本

Ο Yang Houde, γενικός διευθυντής της εταιρείας επενδύσεων νερού, επεσήμανε ότι η εταιρεία επενδύσεων νερού θα πρέπει να βασίζεται στις ανάγκες της ανάπτυξης της βιομηχανίας νερού στη Νέα Περιοχή Binhai και να επιδιώκει να δημιουργήσει μια λειτουργία και λειτουργία παροχής νερού υψηλής ποιότητας πλατφόρμα στη Νέα Περιοχή Binhai. Είναι απαραίτητο να εκμεταλλευτούμε την υπηρεσία συντήρησης της μονάδας νερού που παρέχεται από το HNAC ως ευκαιρία για να εκπαιδεύσουμε τα ταλέντα λειτουργίας και διαχείρισης σταθμών νερού και τις δυνάμεις κορμού για την επίτευξη ανεξάρτητης λειτουργίας του συστήματος ύδρευσης, ασφαλούς διαχείρισης παραγωγής και συντήρησης.

4

Ως ηγέτης της τεχνολογίας IoT πολλαπλών ενεργειών, η HNAC είναι αποφασισμένη να είναι τα «μάτια και οι εγκέφαλοι των ιδιοκτητών», να παρέχει διαφοροποιημένες και εξατομικευμένες πρώτης τάξεως έξυπνες υπηρεσίες διαχείρισης λειτουργίας και συντήρησης και να γράψει από κοινού ένα νέο κεφάλαιο στην επιχείρηση παροχής νερού στο Νέα περιοχή Binhai.


 Περαιτέρω ανάγνωση:


Maoming Binhai New Area Water Supply Project (EPC) Το νεόκτιστο εργοστάσιο νερού βρίσκεται στη διασταύρωση της Maoming Port Avenue και της Εθνικής Οδού 325 στη Νέα Περιοχή Binhai. Η συνολική έκταση της απόκτησης γης είναι περίπου 109 στρέμματα. Η συνολική κλίμακα σχεδιασμού της μονάδας νερού είναι 100 χιλιάδες m³/d. Η κλίμακα κατασκευής αυτού του έργου είναι 50 χιλιάδες m³/d. Το έργο χρησιμοποιεί το ευφυές σύστημα επεξεργασίας νερού MTC-3W για τον έλεγχο ολόκληρης της παραγωγικής διαδικασίας, που περιλαμβάνει πολλές μεγάλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών, μηχανικών και επεξεργασίας νερού. Η λειτουργία, η λειτουργία, η συντήρηση, ο χειρισμός βλαβών και η συντήρηση του εξοπλισμού πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με επαγγελματικά προσόντα και περισσότερο προσωπικό διαχείρισης λειτουργίας με υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο, δεξιότητες λειτουργίας και συντήρησης. Η HNAC παρέχει έξυπνες υπηρεσίες συντήρησης για το εργοστάσιο νερού στη Νέα Περιοχή Binhai μέσω τεχνικής εκπαίδευσης + συντήρησης εξοπλισμού για τη διασφάλιση της αποτελεσματικής και ασφαλούς λειτουργίας του εξοπλισμού και των συστημάτων.

Προηγ: [Ανάδρομη, άνοιξε πανιά] Το Έργο HNAC Nauru Smart Grid ξεκίνησε ομαλά

Επόμενος : Η HNAC Technology υπέγραψε με επιτυχία το έργο EPC του υποσταθμού της Τανζανίας

Καυτές κατηγορίες