EN
Όλες οι κατηγορίες

Νεα

Αρχική σελίδα>Νεα

Η HNAC συμμετείχε στο 12ο Διεθνές Φόρουμ Επενδύσεων και Κατασκευών σε Υποδομές Κορυφής

Χρόνος: 2021-07-24 Προβολές: 165

Από τις 22 έως τις 23 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στο Μακάο το «12ο Διεθνές Φόρουμ Επενδύσεων και Κατασκευών για Επενδύσεις Υποδομών και Κατασκευές» με τη συνχορηγία της Ένωσης Διεθνών Εργολάβων της Κίνας και της Υπηρεσίας Εμπορίου και Προώθησης Επενδύσεων του Μακάο. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής της HNAC International Zhang Jicheng, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Li Na, ο βοηθός γενικός διευθυντής Chu Aoqi και ο διευθυντής μάρκετινγκ Qiu Jing.

1

He Yicheng, Διευθύνων Σύμβουλος της Ειδικής Διοικητικής Περιοχής του Μακάο, Fu Ziying, Διευθυντής του Γραφείου Διασύνδεσης της Κεντρικής Επιτροπής του Μακάο, Yao Jian, Αναπληρωτής Διευθυντής, Ren Hongbin, Βοηθός του Υπουργού Εμπορίου, Liu Xianfa, Ειδικός Επίτροπος το Γραφείο του Επιτρόπου του Υπουργείου Εξωτερικών στο Μακάο, Gao Kaixian, Πρόεδρος του Νομοθετικού Συμβουλίου της Ειδικής Διοικητικής Περιφέρειας του Μακάο, και διπλωματικοί απεσταλμένοι από 42 χώρες στην Κίνα και επικεφαλής διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων συμπροήτευσαν στην τελετή έναρξης του φόρουμ. Ως η πιο σημαντική εκδήλωση της βιομηχανίας στον τομέα των τρεχουσών διεθνών επενδύσεων και κατασκευών σε υποδομές, αυτό το φόρουμ πραγματοποιήθηκε με θέμα «Συμμετέχοντας τα χέρια για να προωθήσουμε τη νέα ανάπτυξη της διεθνούς συνεργασίας υποδομών» και πραγματοποιήθηκε με συνδυασμό διαδικτυακών και offline μεθόδων. προσελκύοντας συμμετέχοντες από 71 χώρες και περιοχές. Περισσότεροι από 1,300 άνθρωποι από περισσότερες από 500 μονάδες στην περιοχή παρευρέθηκαν για να συζητήσουν θέματα όπως οι νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη της βιομηχανίας στη μετα-επιδημική εποχή, η πράσινη ανάπτυξη και η οικονομική καινοτομία.

Στην ομιλία του στην τελετή έναρξης, ο He Yicheng δήλωσε ότι το Διεθνές Φόρουμ Υποδομών έχει εξελιχθεί σε μια σημαντική πλατφόρμα για την προώθηση της κατασκευής του «Belt and Road» και την εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ της Κίνας και των πορτογαλόφωνων χωρών στον τομέα των υποδομών. China Unicom και οι κανόνες και τα πρότυπα "Soft Unicom" συνεισέφεραν τα δυνατά τους σημεία.

2

Ο He Yicheng, Διευθύνων Σύμβουλος της Ειδικής Διοικητικής Περιφέρειας του Μακάο, εκφωνεί ομιλία

Αντιμετωπίζοντας τον αντίκτυπο της νέας επιδημίας πνευμονίας, ο Ren Hongbin υποστήριξε ότι οι χώρες προωθούν τη διασύνδεση περιφερειακών υποδομών, επιτυγχάνουν συμπληρωματικά πλεονεκτήματα, διαπραγματεύονται την κοινή κατασκευή και μοιράζονται αποτελέσματα. να καινοτομούν επενδυτικά και χρηματοδοτικά μοντέλα, να διευρύνουν τα κανάλια χρηματοδότησης των υποδομών· να προωθήσει την πράσινη ανάπτυξη και να καινοτομήσει για να ηγηθεί της κατασκευής νέων υποδομών

3

Ο Βοηθός Υπουργός Εμπορίου Ren Hongbin πραγματοποίησε ομιλία

Στη συνάντηση, ο Fang Qiuchen, πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Κίνας για Ξένους Εργολάβους, προήδρευσε της δημοσίευσης του Εθνικού Δείκτη Ανάπτυξης Υποδομών «Belt and Road» (2021) και της Έκθεσης Εθνικού Δείκτη Ανάπτυξης Υποδομών «Belt and Road» (2021). ), για να κατανοήσει ο κλάδος Οι τάσεις και οι ευκαιρίες της διεθνούς αγοράς υποδομών στη μετα-επιδημική εποχή παρέχουν πολύτιμη αναφορά και πνευματική υποστήριξη.

4

Ο Fang Qiuchen, Πρόεδρος της Ένωσης Διεθνών Εργοληπτών της Κίνας, Πρόεδρος του Φόρουμ

Κατά τη διάρκεια της περιόδου, οι εκπρόσωποι και οι προσκεκλημένοι του HNAC πραγματοποίησαν εις βάθος επικοινωνία και ανταλλαγές σχετικά με τους κινδύνους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανάπτυξη των υποδομών στις χώρες «Belt and Road» υπό τη νέα κατάσταση και συζήτησαν από κοινού τον τρόπο εφαρμογής της ενέργειας, του περιβάλλοντος. προστασία, εξοικονόμηση νερού και βιομηχανική πληροφόρηση στο μέλλον. Ενώστε τις δυνάμεις σας στο πεδίο για την ενίσχυση της συνεργασίας και την προώθηση της υλοποίησης περισσότερων συνεργατικών έργων. Ταυτόχρονα, μοιράστηκαν επίσης τις εμπειρίες τους με απεσταλμένους στην Κίνα από την Κένυα, τη Σενεγάλη, την Αγκόλα, το Περού, τη Ζιμπάμπουε και άλλες χώρες σε θέματα όπως η ενεργειακή κατασκευή, η διαχείριση και έλεγχος λειτουργίας και συντήρησης και η ασφάλεια των αγροτικών υδάτων. Ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με πυρήνα την τεχνολογία IoT πολλαπλής ενέργειας, η HNAC θα αλληλεπιδράσει αποτελεσματικά με την κυβέρνηση, τις επιχειρήσεις και άλλα μέρη όσον αφορά την τεχνολογία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες και θα εξερευνήσει νέους δρόμους και νέα μέτρα για τη διεθνή συνεργασία για από κοινού προώθηση Η διεθνής συνεργασία υποδομών μπορεί να συμβάλει σε υψηλής ποιότητας και βιώσιμη ανάπτυξη.

5

Ομαδική φωτογραφία των συμμετεχόντων HNAC

Προηγ: Ο Πρόεδρος της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας παρευρίσκεται στην τελετή ολοκλήρωσης του υδροηλεκτρικού σταθμού Boali 2

Επόμενος : HNAC Intelligent Operation and Maintenance Business Growth Notes: Beijiao Town Pumping Station Electrical, Excitation and DC System Maintenance Project

Καυτές κατηγορίες