EN
Όλες οι κατηγορίες

Νεα

Αρχική σελίδα>Νεα

Ο Πρόεδρος της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας παρευρίσκεται στην τελετή ολοκλήρωσης του υδροηλεκτρικού σταθμού Boali 2

Χρόνος: 2021-08-12 Προβολές: 164

Στις 11 Αυγούστου 2021, η αποκατάσταση και η κατασκευή του υδροηλεκτρικού σταθμού Boali 2, του μεγαλύτερου υδροηλεκτρικού σταθμού στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία που ανέλαβε η HNAC, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του έργου στην πόλη Boali, στην επαρχία Umberambako, στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

1

Ο Πρόεδρος της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας Faustin Alchange Tuvadra, ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης Sarangi, ο Πρωθυπουργός Henry-Marie Dondela, ο Κινέζος Πρέσβης στην Κεντρική Αφρική Chen Dong, ο Κινέζος Σύμβουλος στο Γραφείο Επιχειρηματικής Συνεργασίας Κίνας-Αφρικής Gao Tiefeng, Iris, εκπρόσωπος του Ομίλου African Development Bank, Υπουργός Ενέργειας και Ανάπτυξης Υδάτων, Κυβερνήτης και Αναπληρωτής Κυβερνήτης της επαρχίας Umberram Bako, Πρόεδρος της αποστολής της πόλης Boali και μέλος του Κοινοβουλίου, Γενικός Διευθυντής της China-Africa Electric Power Company και συναφείς αξιωματούχοι, Στην τελετή παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από την China Gezhouba Group, την HNAC Technology Co.,Ltd, την Shanxi Construction Investment Group και άλλα συμμετέχοντα μέρη, αξιωματούχοι από την πόλη Boali και εκπρόσωποι των μαζών. Με μάρτυρες περισσότερων από 300 απεσταλμένων από διάφορες χώρες και ντόπιους, ο Πρόεδρος Tuvadela ξεκίνησε τη λειτουργία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με ένα κλικ και τοπικά κύρια μέσα ενημέρωσης όπως η Εθνική Τηλεόραση της Κεντρικής Αφρικής, το "Zango Afrika" και το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Κεντρικής Αφρικής παρακολούθησαν και ανέφεραν σε πραγματικό χρόνο. Ο Διευθυντής Έργου HNAC Yang Xian προσκλήθηκε να παραστεί στην τελετή ολοκλήρωσης εκ μέρους της εταιρείας και αποδέχθηκε το «Προεδρικό Μετάλλιο» που απένειμε ο Πρόεδρος της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας.

Τελετή απονομής

图片 2 副本

Ο Πρόεδρος Tuvadela εκφώνησε ομιλία στην τελετή, συγχαίροντας θερμά την ολοκλήρωση του έργου Boali 2 σε χρονοδιάγραμμα και ποιότητα. Είπε ότι η λειτουργία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του έργου έχει λύσει το πρόβλημα ηλεκτρικής ενέργειας των ντόπιων και ωφέλησε τους ντόπιους. Είναι μια μαρτυρία της μακροχρόνιας φιλίας μεταξύ των δύο χωρών. Ευχαρίστησε ειλικρινά τις κινεζικές επιχειρήσεις για την κατασκευαστική υποστήριξη που παρείχαν στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και εξήρε τη σκληρή δουλειά των συμμετεχόντων στο έργο.

图片 3 副本

Ο Πρόεδρος Tuvadela επιθεωρεί το έργο Boali 2

4

5

Ο Πρόεδρος Tuvadra ξεκινά τη λειτουργία παραγωγής ενέργειας με ένα κλικ

Η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία είναι μια μεσόγεια χώρα στο κέντρο της αφρικανικής ηπείρου και μια από τις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες στον κόσμο. Το εθνικό ποσοστό κάλυψης τροφοδοσίας είναι μόνο 8%, και το ποσοστό τροφοδοσίας κεφαλαίου είναι μόνο 35%. Ο υδροηλεκτρικός σταθμός Boali 2 βρίσκεται στην πόλη Boali, στην επαρχία Umberambako, στην Κεντρική Αφρική. Ο σταθμός ηλεκτροπαραγωγής λειτουργεί εδώ και δεκαετίες από την ολοκλήρωσή του. Τα εξαρτήματα γερνούν σοβαρά, συμβαίνουν συχνά βλάβες και η απόδοση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας είναι ανεπαρκής, γεγονός που δεν μπορεί να εγγυηθεί την καθημερινή ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας των κατοίκων της περιοχής. . Το 2016, η Αφρικανική Τράπεζα Ανάπτυξης αποφάσισε να παράσχει βοήθεια στις κυβερνήσεις της Κίνας και της Αφρικής για την ανακατασκευή του σταθμού παραγωγής ενέργειας 10 MW και της γραμμής μεταφοράς στην πρώτη φάση του υδροηλεκτρικού σταθμού Boali 2 και την κατασκευή της δεύτερης φάσης.

6

Έργο Πανόραμα

Το έργο ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2019 και ολοκληρώθηκε στις 11 Αυγούστου 2021. Κατά την κατασκευή του έργου, έχει υποβληθεί σε πολλές δοκιμές όπως επιδημίες, πόλεμοι και έκτακτες ανάγκες, αλλά η ομάδα του έργου δεν υπήρξε ποτέ χαοτική, οργανωμένη επιστημονικά και ξεπερασμένη δυσκολίες με υψηλό πνεύμα για να διασφαλιστεί η ομαλή ολοκλήρωση του έργου.

7

Η ολοκλήρωση και η επίσημη θέση σε λειτουργία του έργου όχι μόνο βελτίωσε την τοπική κατάσταση έλλειψης ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά έχει επίσης θετικό αντίκτυπο στο επενδυτικό, επιχειρηματικό και εργασιακό περιβάλλον στην Κεντρική Αφρική, επιταχύνοντας την κοινωνική σταθερότητα και προάγοντας την οικονομική ανάπτυξη. Είναι ένα βασικό έργο βιοπορισμού στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία. .
Στο μέλλον, το HNAC και το τεχνικό προσωπικό θα συνεχίσουν να είναι εγκατεστημένοι στο χώρο για την παροχή λειτουργίας, συντήρησης και τεχνικών υπηρεσιών για το έργο.


Περισσότερες Πληροφορίες

    Η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία βρίσκεται στο κέντρο της αφρικανικής ηπείρου, συνορεύει με το Καμερούν στα δυτικά, το Σουδάν στα ανατολικά, το Τσαντ στα βόρεια και το Κονγκό (Κινσάσα) και το Κονγκό (Μπραζαβίλ) στα νότια, με χερσαία έκταση. έκτασης 623,000 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Η Κεντρική Αφρική βρίσκεται στις τροπικές περιοχές με ζεστό κλίμα. Η διαφορά θερμοκρασίας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους είναι μικρή (η μέση ετήσια θερμοκρασία είναι 26°C), αλλά η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ ημέρας και νύχτας είναι μεγάλη. Όλο το έτος χωρίζεται σε περίοδο ξηρασίας και περίοδο βροχών. Μάιος-Οκτώβριος είναι η περίοδος των βροχών και από Νοέμβριο έως Απρίλιο είναι η ξηρή περίοδος. Η μέση ετήσια βροχόπτωση είναι 1000-1600 mm, η οποία σταδιακά μειώνεται από νότο προς βορρά. Η Κεντρική Αφρική είναι πλούσια σε υδάτινους πόρους. Οι κύριοι ποταμοί περιλαμβάνουν τον ποταμό Ubangi και τον ποταμό Wam. Είναι μία από τις 49 λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες που ανακοινώθηκαν από τα Ηνωμένα Έθνη. Περισσότερο από το 67% του πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και ο απασχολούμενος πληθυσμός αντιπροσωπεύει περίπου το 74% του εθνικού εργατικού δυναμικού. Η Κεντρική Αφρική κυριαρχείται από τη γεωργία και την κτηνοτροφία, με σχετικά άφθονους φυσικούς πόρους, εξαιρετικά αδύναμη και καθυστερημένη βιομηχανική υποδομή, αργή ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας και περισσότερο από το 80% των βιομηχανικών προϊόντων και των καθημερινών αναγκών βασίζεται στις εισαγωγές.

Προηγ: Καλά Νέα | Η HNAC Technology Co., Ltd κέρδισε την προσφορά για το έργο Guangdong Yuehai Wulan Nuclear Water Plant

Επόμενος : Η HNAC συμμετείχε στο 12ο Διεθνές Φόρουμ Επενδύσεων και Κατασκευών σε Υποδομές Κορυφής

Καυτές κατηγορίες